_________________ Ty i Ja to jedno
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Jeśli Ktoś jest z Krk i chce Kolczyki zapraszam i nie tylko z Krk Kontakt telefoniczny najlepiej lub na Pw:*
Masz av taki i tak wyglądasz.
Z kłamstwem, bo wydaje mi się, że wstawiłaś czyjeś fotki. Bez urazy tylko, nie chcę nic takiego, i nie wiem, nie jestem pewna, to tylko moje podejrzenia : DD
BlackHeroine, z białym, kompletnie nieopalonym kolesiem.
_________________ "Życie nas zjada.
Niebawem staniemy się już tylko bajką.
Zachowaj spokój:
za sto lat będzie ci wszystko jedno..."
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Jeśli Ktoś jest z Krk i chce Kolczyki zapraszam i nie tylko z Krk Kontakt telefoniczny najlepiej lub na Pw:*
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Masz av taki i tak wyglądasz.
Z kłamstwem, bo wydaje mi się, że wstawiłaś czyjeś fotki. Bez urazy tylko, nie chcę nic takiego, i nie wiem, nie jestem pewna, to tylko moje podejrzenia : DD
Hm.. To, że mam zdjęcie w av z sesji ne oznacza to, że jestem feke i za kogoś się podaje. Zresztą podałam fbl. I powinnaś wiedzieć po tym, iż ne jestem fake; -)))
a scene ne jestem i ne będę.
BlackHeroine, z heroina <3
_________________ Ktoś tu krwawi na białym dywanie
Na klamce od drzwi
Na nocnej lampce ślady krwi
Nikt ich nie widzi plamiąc całe mieszkanie
Nic się nie stało…?
Dopiero się stanie
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum