to tez powiem ze trzeba byc pedałem by oglądać filmy wojenne.
Jetem pedałem... ; <
poza tym Tyler jest zbanowany, wiec nie trzeba mu odpisywać
_________________ Nature and Nature's laws
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"
Spodobał mi się film "Wszystko co kocham". Nie chciałabym tu zdradzać fabuły, sama nie czytam opisów, by nie psuć sobie przyjemności oglądania. Jednak scena koncertu w szkole mnie rozbroiła. Obawiam się, że współczesnej młodzieży żyje się za wygodnie i nie byłaby w stanie dzisiaj do takich zachowań, no może znaleźliby się nieliczni. Cóż, nie można mieć wszystkiego
Last.fm
Spodobał mi się film "Wszystko co kocham". Nie chciałabym tu zdradzać fabuły, sama nie czytam opisów, by nie psuć sobie przyjemności oglądania. Jednak scena koncertu w szkole mnie rozbroiła. Obawiam się, że współczesnej młodzieży żyje się za wygodnie i nie byłaby w stanie dzisiaj do takich zachowań, no może znaleźliby się nieliczni. Cóż, nie można mieć wszystkiego
A miałam dzisiaj na niego iść.
Jeszcze ostatnio obejrzałam Dom zły - też polecam.
Kurde, muszę się wybrać.
Chciałem klasę na to wyciągnąć po feriach, ale jak się pytałem przed, to stwierdzili że 'muzyka nie taka'... Myślałem że trzepne jednemu z drugim...
Na Avatara nie chcą iść, bo z napisami...
Rzadko używam tego słowa, ale po prostu żal mi ich.
jak to jest z tym Avatarem ? Mój ojciec widząc zwiastun i recenzję stwierdził, że ludzie dążą do totalnego ogłupienia, szczerze mówiąc, to ten trailer też mnie mocno nie zachęcił, ale na filmłebie jest chyba 10 w top 100 świat
Dziś byłem na Avatarze. Kurde. Spodziewałem się filmu, który poza przełomową technologią 3D nic nie pokarze.... Jednak się myliłem.
Sama technologia - cudo . Chociaż widziałem już filmy w 3D w IMaxie, a ten w zwykłym kinie, żaden temu do pięt nie dorasta. Głębia obrazu jest wręcz namacalna, a iskierki i popiół przelatujące 'tuż przed okiem' zapadają w pamięć.
Ale. Film ma fajny scenariusz, historia mnie urzekła, choć sam schemat (Spoilerować nie będę) jest mi skądinąd znany.
Byłam wczoraj na Alicji i całkiem fajne. Nie zachwyciło mnie aż tak, jak myślałam, ale Johnny w roli Kapelusznika i Królowa Kier wymiotli. Polecam, zdecydowanie.
ostatnio oglądałem: zakochany bez pamieci(taki se film romantyczny),parnassus(w cinema city i nie polecam,zawiodłem się,kasa wyrzucona w błoto),pandorum(tez w kinie i nie polecam), jedyny film który mnie jakoś zainteresował to "forget me not" naprawde polecam go i super track na koncu(the bravery - above and below )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum