_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
Nigdy chyba nie potrafiłem określić konkretnie typu urody jaki mi się podoba. Ale ogólnie to: kolor włosów obojętny, oczu również itd. musi być uśmiechnięta, zadbana i nieprzesadnie umalowana(ale jednak umalowana) Oczywiście niższa ode mnie, nie zniósł bym partnerki choćby centymetr wyższej niż ja Fajnie gdyby była opalona i seksownie się ubierała, ale nie dziwkarsko Wydatne jędrne piersi, fajny zgrabny tyłek i długie nogi. Musi uprawiać jakiś sport, bądź choć dbać o swoją sylwetkę. No i najważniejsze musi mieć "TO COŚ", cholera niektóre kobiety mają coś w sobie, że aż głupieje na ich punkcie...
A co do charakteru: wyluzowana, inteligentna(ale nie przemądrzała), z poczuciem humoru, ambitna, posiadająca jakiś światopogląd którego nie będzie zmieniała co miesiąc pod czyimś wpływem, wierna i broń boże kokietka.
Musi miec fajny charakterek.
Śmiechowa, powazna kiedy tego sytuacja wymaga, spokojna, zwariowana ;]
dla mnie, także wazny jest charakter danej osoby, a co do wyglądu to lubię to co tajemnicze i trudne do rozgryzienia...(hmmm...może orzech mi potrzebnyXD )...taki wokalista SID by wystarczył......aha zapomniałabym o poczuciu humoru..element obowiązkowy!
Ja jak na true HC łoriora przystało tylko i wyłącznie moshujące kosiarki do facetów, najlepiej rude włosy i trochę kolczyków i jeszcze żeby się ubierała w workowate ciuchy to już w ogóle.
Też nie wiem, co kobiety widszą w tych dalekowschodnich ciotach. Małe to, mają głupie głosy, głupi zarost. Biały człowiek już wam nie wystarcza? Do tego jeszcze dochodzą murzyni. Ja bym np. murzynki nie dotknął, nie dlatego, że jestem rasistą, ale dlatego że mi się ni w ząb nie podobają.
_________________ Aj Waj, Aj Waj.
Polska nie wasz kraj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum