_________________ Ty i Ja to jedno
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Jeśli Ktoś jest z Krk i chce Kolczyki zapraszam i nie tylko z Krk Kontakt telefoniczny najlepiej lub na Pw:*
Moja dziewczyna chce zrobić i mnie to co najmniej przeraża.
_________________ zjawiłaś się tutaj nie w porę wiatr zdmuchnął światła
z lamp samochodu jak świeczki z tortu chociaż to nie dziś
są twoje dwudzieste pierwsze urodziny a wręcz przeciwnie
Marilyn Monroe nie zaśpiewa więcej happy birthday May
Możliwe, jakoś potrafię przeżyć widok kolczyka w każdym miejscu ale nie na języku. Problem w tym, że ona ma problemy z gojeniem się czegokolwiek w pępku to była walka pół roku by się zaleczył stosując najdroższe i regularnie środki higieny, ba nawet dietę.
_________________ zjawiłaś się tutaj nie w porę wiatr zdmuchnął światła
z lamp samochodu jak świeczki z tortu chociaż to nie dziś
są twoje dwudzieste pierwsze urodziny a wręcz przeciwnie
Marilyn Monroe nie zaśpiewa więcej happy birthday May
_________________ Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10x, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego!
Kolec jak kazdy inny. Czy boli? Mnie bolal najmniej z moich wszystkich kolcow. Nswet zwykly platek mnie bardziej bolal (przebicie). Problem zaczyna sie po przebiciu ; ]
To że wam się kojarzy z laskami z solarium nie znaczy że tandeta, bo równie dobrze tandetny byłby każdy inny kolczyk bo to to samo tylko w innych miejscach. Serio, dziwne podejście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum