_________________ Ktoś tu krwawi na białym dywanie
Na klamce od drzwi
Na nocnej lampce ślady krwi
Nikt ich nie widzi plamiąc całe mieszkanie
Nic się nie stało…?
Dopiero się stanie
szoka, ne poptrafię tego zmienić mam niską samoocene....
Hm bo mi się tak podoba i dlatego tak piszę.
Na klamce od drzwi
Nic się nie stało…?
Dopiero się stanie
Mogłabym być mniej krytyczna wobec innych i odpuszczać wredne komentarze sw33t dziewczynkom z mojej klasy, co prowadzi mnie do różnych konfliktów. No może chciałabym jeszcze mieć duże włosy
_________________ Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie.
~ Terry Pratchett
Nie potrafię powiedzieć czy się lubię. To zależy czasami jestem z siebie dumy (muszę mieć ku temu powód) a czasami nienawidzę. Jestem porywczy coś powiem później tego żałuję. Ogólnie to mógłbym się zmienić.
Lubię swój charakter, bo jestem osobą otwartą i wgl jestem lubiana, ludzie cenią mnie za mój charakter, za to jaka jestem, wiele zazdrości, ale no nic. Natomiast nienawidzę swojego pyskowania, ale nie umiem tego zmienić- jestem pyskata i tak mi chyba już zostanie. Jestem uparta jak osioł, co wielokrotnie nie wychodzi mi na dobre. Wygląd ujdzie w tłumie
_________________ Słońce z deszczem wywołuje tęczę. phi.
_________________ Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10x, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego!
Etto... Czy lubię siebie? I tak i nie. Patrząc ze strony wyglądu, to średnio. Mogłabym trochę zmienić, ale cóż natura jest zła : D
Ze strony charakteru, to jednocześnie lubię i nienawidzę.
Na klamce od drzwi
Nic się nie stało…?
Dopiero się stanie
Kawaiishunga, zycie mi mile i chce zyc;-) glupie odcinki pozostaw sobie;-)
Na klamce od drzwi
Nic się nie stało…?
Dopiero się stanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum