Mogłabym być mniej krytyczna wobec innych i odpuszczać wredne komentarze sw33t dziewczynkom z mojej klasy, co prowadzi mnie do różnych konfliktów. No może chciałabym jeszcze mieć duże włosy
_________________ Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie.
~ Terry Pratchett
Nie potrafię powiedzieć czy się lubię. To zależy czasami jestem z siebie dumy (muszę mieć ku temu powód) a czasami nienawidzę. Jestem porywczy coś powiem później tego żałuję. Ogólnie to mógłbym się zmienić.
Lubię swój charakter, bo jestem osobą otwartą i wgl jestem lubiana, ludzie cenią mnie za mój charakter, za to jaka jestem, wiele zazdrości, ale no nic. Natomiast nienawidzę swojego pyskowania, ale nie umiem tego zmienić- jestem pyskata i tak mi chyba już zostanie. Jestem uparta jak osioł, co wielokrotnie nie wychodzi mi na dobre. Wygląd ujdzie w tłumie
_________________ Słońce z deszczem wywołuje tęczę. phi.
_________________ Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10x, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego!
Etto... Czy lubię siebie? I tak i nie. Patrząc ze strony wyglądu, to średnio. Mogłabym trochę zmienić, ale cóż natura jest zła : D
Ze strony charakteru, to jednocześnie lubię i nienawidzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum