mozliwe... ale te osoby co ne palily nigdy tak ne maja tak
_________________ Ktoś tu krwawi na białym dywanie
Na klamce od drzwi
Na nocnej lampce ślady krwi
Nikt ich nie widzi plamiąc całe mieszkanie
Nic się nie stało…?
Dopiero się stanie
Nie zgodzę się z tym.
Pierwszy raz zapaliłem ( w sumie w całym życiu 2 papierosy ) Na imprezce właśnie jak byłem %% Mimo że wcześniej nie paliłem miałem taką ochotę zapalić że to magia.
_________________ lastfm.pl/user/malinx92
-------------------------------------------------
" Poco mi mózg skoro mam dres? "
_________________ Ktoś tu krwawi na białym dywanie
Na klamce od drzwi
Na nocnej lampce ślady krwi
Nikt ich nie widzi plamiąc całe mieszkanie
Nic się nie stało…?
Dopiero się stanie
U nas ten tekst kursuje po szkole od spadniecia pierwszego sniegu...
Ale to jest z reklamy M&M's...
adÓ napisał/a:
A Czemu ludzie nie pala??
Bo uznają uzależnienia za przedstawienie słabości człowieka. Nie chcą się truć. Nie chcą mieć żółtych palców. Zepsutych zębów. I ewentualnie raka płuc. Palenie można zastąpić o wiele lepszymi rzeczami, a że wytworzyła się wokół tego taka aura zajebistości to nie moja wina.
Tak ode mnie.
Paląc ćmika nie czuje sie jakoś zajebisty czy coś.
Nie o to mi dokładnie chodziło. Raczej ta aura została narzucona przez media - chociażby palący bohaterowie filmów. Czy starsi koledzy, od których młodziaki czerpią i zaczynają palić w gimnazjum, żeby pokazać, jak są świetni i dorośli. Nie mówię o tym, że TY czujesz się zajebisty, jak palisz.
_________________ Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10x, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego!
haha omg :{
slabo. jak składałam się w 2 na szlugi to 5 zł za lucky strike lighty bym dała a za rgd 4
GDZIE TE CZASY GDZIE VICEROYE I DOWNTOWNY LEDWO PONAD PIĄTKĘ KOSZTOWAŁY....
jak składałam się w 2 na szlugi to 5 zł za lucky strike lighty bym dała a za rgd 4
GDZIE TE CZASY GDZIE VICEROYE I DOWNTOWNY LEDWO PONAD PIĄTKĘ KOSZTOWAŁY....
btw jaram się ilością postów
666 xd
ja kupuje ruskie na mecie .
na polaki nie mam kasy ;<
ale jak mi sie uda to czasem biore pare vouge'ów od mojej starej .
jakie problemy... hehe ;P
palę już 3,5 roku... fakt rzuciłam na miesiąc bo mnie przyjaciółka namówiła, ale i tak wróciłam
kupuję ruskie bo mnie nie stać na polskie jak napisała niesamowitypomyslux.x
tak, tak też tak zaczynałam a teraz nawet wole ruskie LD niż polskie... jakiś taki ruski posmak ;P
_________________ .and their eulogies sang me to sleep
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum