Wysłany: 2010-03-10, 22:24
BlackHeroine napisał/a:
jabol77, a ja powiem że mnie mdli jak widzę skretyniałego punka, który zamyka się w swojej puszce poglądów trzymając się ich kurczowo i będąc głuchym i ślepym na inne argumenty.
Ja jestem otwarty na różnorakie poglądy ale zobacz ludzie z orientacji HETERO Cię obrzydzają więc chyba wiesz co ja czuje w stosunku homo, w sumie powinni to w domu to robić a nie na ulicy. A w Warszawie jest dużo takich debili którzy to ukazują publicznie aż się rzygać chce.
_________________ Gość Punk nie umarł tylko jest naj**any i śpi
Wy jesteście skinhead girls, dziewczyny z wyższych sfer
No raczej. Co nie zmienia faktu, ze takie zachowanie nie jest prezentowane przez jednostki, a przez znaczną większość. Wręcz ewenementami są osoby, które nie udają swoich preferencji seksualnych (mowię o scene).
Wysłany: 2010-03-10, 22:28
Dragon napisał/a:
Mi się chce rzygać jak widzę zarzyganych i osranych meneli z tanimi winami, też się powinno ich zabijać? A młodzież przygotowującą się do tego samego?
Sam nie lubię anarchistów, bynajmniej chce mieć jaką przyszłość a nie co Ci stereotypowi Pankowcy, jak wspominałem NIE JESTEM ANARCHISTĄ jestem Oi!owcem lub kto jak woli patriotic-punx
Cytat:
Przecież nie musisz na to patrzeć.
To niech tego na chama nie pokazują, pojedź do centrum to od razu takie coś się wyłania i to okazuje najczęściej na dworcu centralnym albo w złotych tarasach.
[ Dodano: 2010-03-10, 22:29 ]
Dragon napisał/a:
Plamiąc przy tym wizerunek prawdziwego Polaka, a co za tym idzie białej rasy
no ba od razu 14/88 -.-
ale zobacz ludzie z orientacji HETERO Cię obrzydzają więc chyba wiesz co ja czuje w stosunku homo,
ale ja jestem Hetero;)
Rainbowcore napisał/a:
No raczej. Co nie zmienia faktu, ze takie zachowanie nie jest prezentowane przez jednostki, a przez znaczną większość. Wręcz ewenementami są osoby, które nie udają swoich preferencji seksualnych (mowię o scene).
dlaczego dzieciaki twierdzące że są zdolne bzykać inne dzieciaki tej samej płci określacie mianem homoseksualistów? Czy przelotny seks w jakimś krótkim okresie musi oznaczać że dana osoba jest homo? Gówniarz wyrośnie za dwa lata i zmieni poglądy. To nie jest pewność w określeniu swojej orientacji. Ten proces jest dłuższy i tak na serio można to stwierdzić po większej ilości doświadczeń oraz po dłuższym czasie.
Bo homoseksualizm nie zaczyna i nie konczy się na seksie.
[ Dodano: 2010-03-10, 22:34 ]
jabol77 napisał/a:
pojedź do centrum to od razu takie coś się wyłania i to okazuje najczęściej na dworcu centralnym albo w złotych tarasach.
bywam tam często i nigdy nie trafiłam. Czyżbym patrzyła nieuważnie?
Wysłany: 2010-03-10, 22:34
Dragon napisał/a:
To czemu je w takim razie głosisz?
co chcesz przez to powiedzieć? ja nie mam żadnych symboli. I na pewno nigdy nie będę neonazistą ponieważ to Hitler wybijał największą ilość Polaków, może i dobrze robił to że żydów wybijał ale cóż, tak czy siak żydzi to śmiecie samych siebie podczas wojny sprzedawali.
[ Dodano: 2010-03-10, 22:35 ]
BlackHeroine napisał/a:
ale ja jestem Hetero;)
No okey : P
Ok. Można powiedzieć, że to są dzieciaki. Jednak domagają się traktowania ich jak dorosłych. No i dobrze, kiedy zaczyna się ich traktowac jak dorosłych to prezentują swoja głupotę. Pech, już nie można znowu traktować ich jak dzieci.
Pomijając to, wystarczy spojrzeć na temat o orientacji jak co niektórzy gwarantują prawdziwość swoich przekonań. Obecnie nie wystarczy tekst "jesteś młody, za mało wiesz o życiu".
[ Dodano: 2010-03-10, 22:37 ]
BlackHeroine napisał/a:
jabol77 napisał/a:
pojedź do centrum to od razu takie coś się wyłania i to okazuje najczęściej na dworcu centralnym albo w złotych tarasach.
bywam tam często i nigdy nie trafiłam. Czyżbym patrzyła nieuważnie?
Jednak domagają się traktowania ich jak dorosłych. No i dobrze, kiedy zaczyna się ich traktowac jak dorosłych to prezentują swoja głupotę. Pech, już nie można znowu traktować ich jak dzieci.
Ej praktycznie wszystkie dzieciaki chcą być traktowane jak dorosłe i nie tylko te o których mówimy tu w temacie. To oczywiście z wiekiem rpzechodzi.. gdzieś tak do 18-stki.
co chcesz przez to powiedzieć? ja nie mam żadnych symboli. I na pewno nigdy nie będę neonazistą ponieważ to Hitler wybijał największą ilość Polaków, może i dobrze robił to że żydów wybijał ale cóż, tak czy siak żydzi to śmiecie samych siebie podczas wojny sprzedawali.
Ale uważasz, że należy eliminować homoseksualistów i to, co "złe dla narodu", tak się składa że to idealne styczne.
Ej praktycznie wszystkie dzieciaki chcą być traktowane jak dorosłe i nie tylko te o których mówimy tu w temacie.
Rozumiem, ale omawiamy konkretne przypadki, więc nie wybiegajmy teraz na ogół. Kiedyś te dzieciaki staną sie dorosłymi, a 18 lat nie jest magiczną granicą po której dostaje się rozum doświadczenie i inne cuda.
Wysłany: 2010-03-10, 22:51
Dragon napisał/a:
Ale uważasz, że należy eliminować homoseksualistów i to, co "złe dla narodu", tak się składa że to idealne styczne.
Cóż ja nie jestem neonazistą i kocham swój kraj przeciwieństwie do Ciebie, szanuj swój naród nie wiesz ile zostało przelanej krwi żebyś żył tutaj jak teraz.
a 18 lat nie jest magiczną granicą po której dostaje się rozum doświadczenie i inne cuda.
nie w każdym przypadku. Czasem ktoś zmądrzeje wcześniej czasem później ale zazwyczaj kiedyś.
Sama kiedy miałam 15 lat chciałam być już starsza i żeby w końcu starsi traktowali mnie poważnie, przyszło lat 17 i stwierdziłam ze zazwyczaj mieli rację kiedy krytykowali moje zdanie i już mi nie było śpieszno do dorosłości.
Wysłany: 2010-03-10, 22:59
Dragon napisał/a:
Super, to skoro tak kochasz ten kraj to dlaczego domagasz się eliminowania fizycznego i prześladowań dla własnych rodaków?
Homoseksualizm to choroba z której się powinno wyleczyć tych gejów. Nie mówię żeby od razu zabijać czy spalać na stosie jak to się w średniowieczu robiło. Tylko żeby ich wyleczyć bo to za pewne głupota którą zauważyli gdzieś i chcą zobaczyć jak to jest. Potem się wkręcają i cóż.
Rainbowcore napisał/a:
a 18 lat nie jest magiczną granicą po której dostaje się rozum doświadczenie i inne cuda.
nie w każdym przypadku. Czasem ktoś zmądrzeje wcześniej czasem później ale zazwyczaj kiedyś.
Przecież właśnie to napisałam
[ Dodano: 2010-03-10, 23:08 ]
jabol77 napisał/a:
Homoseksualizm to choroba z której się powinno wyleczyć tych gejów.
Homoseksualizm od wielu lat nie jest na liście chorób. Puszczono mi niedawno film propagandowy gdzie były gej leczył innych gejów z homoseksualizmu - śmiechu warte, skoro tak, to ludzi można leczyć z heteroseksualizmu.
Oj jabol77, . Czyli uważasz że scene , homoseksualistów , żydów itp. trzeba tępić ? Ale powiedz mi w imię czego ? To co robisz to pseudo patriotyzm i zgadzam się z Dragon, że to nazistowskie poglądy. Z innej strony nie przepadam za homoseksualistami ale jeśli już są to trzeba to zaakceptować , nie mówię tu o popieraniu tylko staraniu się do nich przyzwyczaić. Wiesz każdy ma wolną wolę i robi ze swoim życiem co tylko chce . Może nam się to nie podobać ale nie możemy takich ludzi izolować zamykać tępić . To jest bardzo wypaczone myślenie
widać że nie tylko ja mam znajomych w kriminale to jednak pozytywnie
Dla kogo pozytywnie, to ty się w ten sposób dowartościowujesz, czy zamierzasz kogoś oświetlić blaskiem własnej chwały? A może jesteś jeszcze jednym z tych ludzi, którzy na forach wyrazili poparcie dla nastoletnich morderców policjanta?
jabol77 napisał/a:
każdy scene to pedał
ale nie każdy punk to prymityw.
jabol77 napisał/a:
mi nikt bynajmniej nie chce wpierdolić, no powiedz gdzie mieszkasz cwaniaczku, cwaniaczku tylko przez neta.
nie dziwię się, istnieją ludzie których najlepiej omijać z daleka, a tak w ogóle po co podejmujesz rozmowy jeśli, gdy ktokolwiek z tobą się nie zgadza, szykujesz się do bójki? Jeśli chcesz poprawiać swoją męskość, wskocz do klatki z tygrysem (albo tylko wetknij ją przez kraty)
Cytat:
ale jest ich sporo i to nie dziwne że ich można pomylić takie lalusie nakładają tyle tego chu*stwa na ryj na dodatek tak robią przy tych swoich słit włoskach ahh te przykrótkie ciuszki, strasznie obcisłe rurki.
nie masz nic do powiedzenia
jabol77 napisał/a:
jak możńa łatwo z hańbić nasz Polski naród
Ja się zaczynam za ciebie wstydzić
jabol77 napisał/a:
A homosexualizm powinien być zabroniony w tym kraju
Powinno się także zakazać chodzenia lewą nogą, co piątego oddechu i używania litery "a". Mam nadzieję, że to zrozumiesz lepiej niż homosexualizm.
jabol77 napisał/a:
Co nie lubisz taniego wina?
Oceniam to jako rozpaczliwą próbę odwołania się do "nadrzędnych" wartości określonych środowisk. Ale nie każdy musi być menelem, lubić meneli i ich wartości, ani próbować spojrzeć na to ich oczami. Nie każdy musi znajdować upodobanie w upośledzaniu swojej percepcji za pomocą środków odurzających i to lichej jakości. Lubię wino. Dobre wino. Kiedyś miałem szczęście spróbować trzydziestoletniego Porto, a jeżeli już przygotowuję wino pod jakieś jedzenie, starannie dobieram i zasadniczo nie wyciągam ręki po nic, co nie kosztuje mniej niż 25-30 złotych. Nie biorę bardzo drogich, bo mnie nie stać, ale na widok "taniego wina" bierze mnie obrzydzenie i rzygać mi się chce
jabol77 napisał/a:
Na pewno homoseksualizm nie jest dobry ponieważ to jest obrzydliwe
to nie jest argument tylko oświadczenie, że się coś nie podoba. Równie dobrze mógłbyś dyskutować o szkodliwości zdjęć z jednym uchem odkrytym.
jabol77 napisał/a:
Ja jestem otwarty na różnorakie poglądy
wszystkie twoje wypowiedzi świadczą o czymś innym, masz tylko swoje poglądy i to niemal wyłącznie dogmatyczne. Myślę, że coś starasz się usilnie kopiować, ale jak widzisz, uznania nie ma.
jabol77 napisał/a:
To niech tego na chama nie pokazują
skąd k**wa przekonanie, że cię w ogóle zauważają. A może ty sam idź krzyczeć do ściany w pokoju, zamiast tu?
jabol77 napisał/a:
może i dobrze robił to że żydów wybijał
Pasuje do reszty twoich wypowiedzi. Popierasz morderców.
Udało mi się spotkać w życiu kilku punków. I do tej pory wszyscy trzymali jakiś poziom. Idź, przemyśl, albo postaraj się, abym cię z punkiem nie kojarzył, bo to wstyd.
_________________ I touched the dream, I hold the dream, I have the dream
Moim zdaniem, "emo" chłopak wcale nie musi być homoseksualistą. (nie cierpię słowa gej... to obraźliwe wg mnie.) To nie styl, nie to jak się człowiek ubiera, wskazuje na to, czy jest takiej orientacji czy innej.
Zauważyliście może lub nie (bo przyznaję się bez bicia, że całego tematu czytać mi się nie chciało), że określenia takie jak: "pedał", "ciota" i gorsze, wygenerowały się w Polsce i z każdym dniem nasilają. Polska to cholernie nietolerancyjny kraj, że aż się czasem słabo robi..
Ja osobiście do homoseksualizmu nie mam nic, a dlaczego, to zachowam dla siebie, bo mnie też pewnie parę osób by zbeształo.
Homofobów wręcz nienawidzę. Nienawidzę wszelkiego przejawu rasizmu, nazizmu.
Skąd w ogóle wziął się pomysł tępienia osób odmiennej orientacji? Takie myślenie jest chore, bo homoseksualizm oficjalnie nie jest chorobą od 1990 r; albo i od dawniej.
To homofobia, jest chorobą, którą należy leczyć....
Leczmy feministki i homopajaców z parad. Przeciętny homofob zapewne nawet nie dostrzega, ilu homoseksualistów jest w jego/jej otoczeniu. Pajacowanie i robienie z siebie odmieńców spowodowało tę niechęć do homoseksualistów. I niestety ale konsekwencje spowodowane przez kilku pajaców ponosi cała grupa homoseksualistów.
Ja się nie dziwię i nie neguję osób, którzy nie akceptują lub nienawidzą parad równości manif i innych cyrków.
obecnie przykleja się łatkę homofoba każdemu kto powie, że nie życzy sobie np. demonstracji promującej homoseksualizm, co jak na moje jest chore, bo to że ktoś jest zboczony nie znaczy, ze ma być traktowany lepiej i ma się z tm obnosić, całe szczęście, że ludzie ze zboczeniami typu koprofilia czy nekrofilia nie postanowili organizować parad poparcia dla swoich zboczeń
candypotion napisał/a:
hahahaha, tak i ludzi którzy chcą zakazac związków homoseksualnych i adopcje dla par homoseksualnych tez? sorry ale jak na moje patologią jest to, że dziecko nie wie czym jest matka, bądź ojciec bo ma rodzicow tej samej płci.
Gdyby pary homoseksualne były stworzone do macierzyństwa mogłyby sobie same te dzieci robić, jak widac nie mogą, stąd wniosek, ze to nienormalne i powinno być zakazane
_________________ Mężczyzna jest mężczyzną przez cały czas. Kobieta jest seksowna, dopóki raz nie wyjdzie za ciebie.
akurat, jeśli rodzicami są osoby tej samej płci, nie ma podziału na matki i ojców. Są dwie matki lub dwóch ojców...
Kawaiishunga napisał/a:
Gdyby pary homoseksualne były stworzone do macierzyństwa mogłyby sobie same te dzieci robić, jak widac nie mogą, stąd wniosek, ze to nienormalne i powinno być zakazane
Rozwaliłeś mnie po prostu... Pary homoseksualne mogą mieć dzieci... Dla dwóch kobiet, są dwa wyjścia. Bank spermy (nie ma nigdzie zakazu, że homoseksualistki nie mogą), bądź adopcja. Dla mężczyzn, adopcja, no.
Nienormalne, mówisz? Homoseksualizm nie jest chorobą, jak mówiłam, a Twoje słowa świadczą, że jesteś homofobem (co jest chorobą, bo brzydzisz się i w jakimś sensie boisz homoseksualistów, więc choroba. nie powiem Ci teraz dokładnie nic, bo dawno o tym czytałam, ale Ci napomknę kiedyś jeszcze na pewno). A czemu jakakolwiek miłość ma być zakazana?! Orientacja nie jest z wyboru. Rodzisz się hetero, bi, albo homo, tylko przez życie, rozwijając się, dowiadujesz się czy jesteś taki czy taki. Poza tym, duży wpływ na orientacje ma również otoczenie, w jakim rozwija się dana osoba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum