Rozwaliłeś mnie po prostu... Pary homoseksualne mogą mieć dzieci... Dla dwóch kobiet, są dwa wyjścia. Bank spermy (nie ma nigdzie zakazu, że homoseksualistki nie mogą), bądź adopcja. Dla mężczyzn, adopcja, no.
Nie mogą mieć dzieci w naturalny sposób, więc nie jest to naturalne. Adopcja w przypadku par homoseksualnych nie jest dozwolona, tzn nie wiem, czy oficjalnie prawo temu zabrania, ale na pewno nikt dziecka takiej parze nie da, są pewne procedury adopcyjne, podczas których ustala się, czy dana para do adopcji sie nadaje - para homoseksualna będzie z góry skreślona.
Nawet samotnej kobiecie lub mężczyźnie bedzie bardzo cieżko zdobyć prawo do adopcji.
Bank spermy, ok, ale to dziecko nigdy nie będzie dzieckiem WSPÓLNYM, będzie dzieckiem jedne z kobiet, którym opiekuja sie obie, ale choćby w przypadku choroby dziecka, jakiejś decyzji prawnej - prawo będzie miała jedynie biologiczna matka, nie partnerka. Tak samo będzie z dzieckiem adoptowanym przez jedną osobę z pary homoseksualnej.
candypotion napisał/a:
Nienormalne, mówisz? Homoseksualizm nie jest chorobą, jak mówiłam, a Twoje słowa świadczą, że jesteś homofobem (co jest chorobą, bo brzydzisz się i w jakimś sensie boisz homoseksualistów, więc choroba. nie powiem Ci teraz dokładnie nic, bo dawno o tym czytałam, ale Ci napomknę kiedyś jeszcze na pewno). A czemu jakakolwiek miłość ma być zakazana?! Orientacja nie jest z wyboru. Rodzisz się hetero, bi, albo homo, tylko przez życie, rozwijając się, dowiadujesz się czy jesteś taki czy taki. Poza tym, duży wpływ na orientacje ma również otoczenie, w jakim rozwija się dana osoba.
Homoseksualizm nie jest chorobą, natomiast jest anomalią, tak samo jak choćby albinosi lub ktoś z sześcioma palcami - nie jest to normalne i naturalne, jednak nikomu w niczym nie szkodzi, po prostu jest to pewne odstępstwo od normy. Nie należy tego leczyć, czepiać się, nikt nie ma prawa kogoś takiego dyskryminować - nie zmienia to faktu, że normalne to nie jest.
Zaraz pewnie na mnie naskoczysz, że jestem homofobem - nie jestem, nie lubie gejów i lesbijek, ktorzy wrzeszczą i blokują mi ulice w centrum miasta i gdybym mogła, to stanełabym w oknie i powystrzelała ich jedno po drugim, natomiast do homoseksualistów nie mam nic, mam znajomych innej orientacji, którzy są normalni i bardzo ich lubię.
[ Dodano: 2010-03-11, 15:43 ]
Kawaiishunga napisał/a:
całe szczęście, że ludzie ze zboczeniami typu koprofilia czy nekrofilia nie postanowili organizować parad poparcia dla swoich zboczeń
Cóż, nekrofilia (i choćby pedofilia) jest zakazana przez prawo, więc to jest argument nietrafiony, natomiast sama koprofilia, chociaż generalnie obrzydliwa, tak naprawdę jest jak najbardziej legalna, wiec owszem, koprofile mogliby, jak geje i lesbijki, domagać się poparcia na paradach.
_________________ Nature and Nature's laws
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"
tak, takie samo jak koprofilia, pedofilia, zoofilia itp
candypotion napisał/a:
A czemu jakakolwiek miłość ma być zakazana?! Orientacja nie jest z wyboru
a czy ja im bronie sie dymać w dupsko? ja stwierdzam, że dówj ojców lub dwie matki to patologia i powinoo być zabronione by mogły je wychowywac pary homoseksualne. Ma to zły wpływ na dziecko, poza tym dziecko bierze przykład z rodziców, w ten spsób może myśleć, że normalne są stosunki międzu osobnikami tej samej płci.
_________________ Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go „Marla”.
Nie wiem dlaczego panuje taka opinia że chłopak w dłuższych włosach to pedał [ no tak wiem jest więcej szczegółów ] Więc nie , nie każdy jest gejem >.<
Nie jedni faceci dbają o siebie, to, że ktoś układa sobie włosy i maluje eyelinerem oczy nie znaczy, że jest pedałem. Trendy są wyznaczone trochę inaczej w scene. Weź to ogarnij.
Jestem scene od już dłuższego czasu a moja orientacja seksualna nie uległa zmianie od zawsze na zawsze hetero. I powiem ci że niezależnie od tego jak będę wyglądał arientacji seksualnej nie zmienie
Wysłany: 2010-03-12, 08:10
Cytat:
A po ch*j punki stawiają sobie irokezy?
to zależy ja go stawiam tylko na koncerty.
Cytat:
Nie jedni faceci dbają o siebie, to, że ktoś układa sobie włosy i maluje eyelinerem oczy nie znaczy, że jest pedałem. Trendy są wyznaczone trochę inaczej w scene. Weź to ogarnij.
cóż obczaj też to że scene kradnie ubiór
_________________ Gość Punk nie umarł tylko jest naj**any i śpi
Wy jesteście skinhead girls, dziewczyny z wyższych sfer
wiele osób pisało to samo..
nie zgadzam się że jest gej
ktoś pisał o spódniczkach na początku i tak mi się przypomniało, że faceci kiedyś nosili takie ala sukienki
a wikingowie też się malowali x)
więc różnie bywa
a ty naziol wreszcie chyba jesteś bo tak sie tej antify czepiasz. I jak dla mnie to kopanie w kilku jednego to właśnie bardziej z naziolami się kojarzy, chyba że ciebie naziole nie kopią bo trzymasz z nimi sztame.
jabol77 napisał/a:
a w jakim celu stawia się włosy? : D
żeby przylansić
jabol77 napisał/a:
np szachownice to raczej jest ska, jak i wiele wiele innych.
ale jakie to ma znaczenie? każdy sobie nosi co lubi
Wysłany: 2010-03-13, 23:03
Cytat:
a ty naziol wreszcie chyba jesteś bo tak sie tej antify czepiasz. I jak dla mnie to kopanie w kilku jednego to właśnie bardziej z naziolami się kojarzy, chyba że ciebie naziole nie kopią bo trzymasz z nimi sztame.
ojj zna się paru ale od razu żeby z nimi trzymać? muszę być nazistą żeby nie lubić antify? przecież można być jeszcze NR i innymi takimi ugrupowaniami.
Cytat:
żeby przylansić
no ba!
Cytat:
ale jakie to ma znaczenie? każdy sobie nosi co lubi
każda mała rzecz ma jakiekolwiek znaczenie tak samo jak swastyka czy (A).
_________________ Gość Punk nie umarł tylko jest naj**any i śpi
Wy jesteście skinhead girls, dziewczyny z wyższych sfer
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum