Dodam jeszcze, że lubię jak mi widać cycki, bo mam zajeebiste cycki często z ich powodu wpadam w samozachwyt, choć i bez nich jestem naj i pro. o, na przykład teraz mam bluzkę z głębokim dekoltem i jest fajnie, a gdybym była chłopakiem to na bank by mi teraz stał. fuj, jestem obrzydliwa, a mój poziom moralny jest jeszcze niższy niż ten panujący na wiejskich dyskotekach. i wszystko sprowadzam do seksu. dlatego jestem taka fajna jak jestem
hahaha, normalnie skromność jak moja
To skoro idziemy na całość to ja również coś dodam.
Mam tak samo jak Ty, lecz u mnie zamiast cycek obiektem zachwytu są włosy. Lubię jak każdy je chwali i pyta o coś związanego z nimi. Jestem próżny do tego stopnia
Mam też zaj*bistą figurę jak na chłopaka, jestem szczupły ale nie chudy jak patyk, mam umięśniony brzuch. O moich dłoniach można pisać wiersze. Są tak delikatne i kształtne.
Rockowe-metalowe klimaty to coś dla mnie , nie gardzę też elektro , mój styl ubierania się to czysta mieszanka wybuchowa . Słucham wiele gatunków muzyki rock,elektro ,punk rock i tak dalej , ulubiony zespół to Skillet pomimo iż jest chrześcijański uwielbiam ich kawałki , ubieram się w to co jest wygodne i dobrze wygląda , kocham swoje ciuchy , bo dla mnie są wyjątkowe , nie napiszę , że „mam swój własny styl „ bo nie mam : D
_________________ " .. pierdol system, lecz rób to stylowo"
Last.fm fbl
Hmm, styl to chyba mieszanka Emo i Punka, w klimatach Skata z USA. Nie lubię ciuchów markowych, choć ciężko jest kupić jakieś w miarę normalne rzeczy nie tych dystrybutorów, muzyka to głównie rock, wszelkie odmiany zarówno akustyka, india, darcie zaczynając od metalcoru, przez hardocre, post-hardcore, grind.
Nazwa mojego stylu to Legenda i mówi ona wszystko.
_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
Nazwa mojego stylu to Legenda i mówi ona wszystko.
nierealna można się z niej pośmiać i już dawno nieaktualna? no mówi sporo
paj napisał/a:
Dobrze, że twoje słowa nic nie znaczą.
dobra sorry kozaku zapomniałem że masz postacie 80 lvl w wowie sorry, no zapomniałem jak ociekasz zajebistością z tego powodu, i pewnie jeszcze na dziewczynach się zajebiście znasz chociaż zapewne wziąłbyś cokolwiek byle się nawinęło więc spier*alaj
_________________ Mężczyzna jest mężczyzną przez cały czas. Kobieta jest seksowna, dopóki raz nie wyjdzie za ciebie.
tak się zastanawiam, którego z was bym wybrała, gdybym musiała się opowiedzieć po czyjejś stronie.
Ach, straszliwe są te myśli.
Niniejszym prosze o spokój i udanie się z offtopem w inne miejsce.
_________________ Nature and Nature's laws
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"
jestem pewien ze widziałem niejedne lepsze ale jak takiś kozak to dawaj fote
pff
Kawaiishunga napisał/a:
ja bym powiedział płytka, a nie fajna
to wszystko co masz do powiedzenia ? w chuuj możesz o mnie wiedzieć. czymże byłby post kawaiishunga bez jakiegoś "ale". wybacz, ale nie będę się za bardzo przejmować tym co mówisz. Twoje napinki powoli stają banalne i aż do przewidzenia.
wybacz, ale nie będę się za bardzo przejmować tym co mówisz
ojej i co ja ma z tym zrobić? swoją drogą jeszcze co do tej zajebistości co to niby ją masz to w sumie gdybyś znała swoją wartość nie obnosiłabys się z tym w necie w tak żałosny sposób, a lans cyckami to sobie dla zdesperowanych prawiczkow co sobie trzepią przy kompie zachowaj bo chyba tylko na nich to robi wrażenie...
_________________ Mężczyzna jest mężczyzną przez cały czas. Kobieta jest seksowna, dopóki raz nie wyjdzie za ciebie.
Ostatnio zmieniony przez Kawaiishunga 2009-12-27, 01:00, w całości zmieniany 1 raz
Apocalypse ma intrygujący styl- przede wszystkim można go określić dwoma słowami: "feel good" . No na tej kontrastującej fotce z koleżanką, co dodałaś, to faktycznie widać, że masz czym oddychać- jestem za stylem Apocalypse . Vain, zakładamy fan club???
tak, liczyłam na coś z sensem, najwyraźniej miałam o Tobie zbyt wysokie mniemanie.
Kawaiishunga napisał/a:
ojej i co ja ma z tym zrobić? swoją drogą jeszcze co do tej zajebistości co to niby ją masz to w sumie gdybyś znała swoją wartość nie obnosiłabys się z tym w necie w tak żałosny sposób, a lans cyckami to sobie dla zdesperowanych prawiczkow co sobie trzepią przy kompie zachowaj bo chyba tylko na nich to robi wrażenie...
i naprawdę nie widzisz że należy się do tego odnieść z pewnym dystansem ? daj spokój, nie piszę tu poważnie. gdybym tak to forum traktowała to po chwili bym je zmieniła.
In_Elegance, dziękuję, choć nie wiem o którą fotkę chodzi
i naprawdę nie widzisz że należy się do tego odnieść z pewnym dystansem ? daj spokój, nie piszę tu poważnie. gdybym tak to forum traktowała to po chwili bym je zmieniła.
nie, widzę ze robisz z siebie crazy bitch co jest niesmaczne i tandetne delikatnie mówiąc, i nie ważne czy mówisz to serio czy nie, pisząc takie bzdury robisz z siebie idotkę do tego w totalnie złym guście i ch*j że to tam sie ociera o rzeczywistość skoro i tak jest na żenującym poziomie a miało być fajne czy też śmieszne.
nie, widzę ze robisz z siebie crazy bitch co jest niesmaczne i tandetne delikatnie mówiąc, i nie ważne czy mówisz to serio czy nie, pisząc takie bzdury robisz z siebie idotkę do tego w totalnie złym guście i ch*j że to tam sie ociera o rzeczywistość skoro i tak jest na żenującym poziomie a miało być fajne czy też śmieszne.
huh, toś mnie pojechał. z każdego potrafisz zrobić kogoś na swoj wzor. nie mam ochoty ciągnąć z Tobą tej dyskusji, bo prowadzi ona tylko to Twoich coraz głębszych refleksji na temat mojej głupoty, kurestwa i czego sobie życzysz. chcesz mi coś jeszcze powiedzieć to zapraszam na PW, będzie fajnie i śmiesznie
ja tam mam i tak moda po mojej stronie wiec na prawde nie musisz się o mnie martwić
Jakoś nie uchroniła cię przed banem.
apocalypse, Kawaiishunga, warn.
_________________ Nature and Nature's laws
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"
Wysłany: 2010-02-17, 22:30 Re: Wasze style
serekk11 napisał/a:
Czy macie własne style? Jeśli tak to tu możecie je opisać
Opisujemy tak:
1.Coś o sobie
2.Gatunek muzyki której słuchamy
3.Ulubione zespoły
4.Ubiór
5.Jak nazywamy swój styl
Pozdro.
1.e gram na gitarze wkurzam ludzi i lubię placki!
2.Oi! punk rock
3.sham 69, the analogs, awantura, bachor, dezerter, all bandits, lumpex 75, Ga Ga/zielone żabki etc.
4.to zależy co mam czyste ogółem to glany podwinięte jeansy, skóra, koszulki z kapelami, różne typu dodatki tam łańcuchy paski w ćwieki i ogółem dużo ćwieków obdarte rzeczy ruleeesss
5.nie wiem ja go nazywam: ubieram się w zależności od humoru
_________________ Gość Punk nie umarł tylko jest naj**any i śpi
Wy jesteście skinhead girls, dziewczyny z wyższych sfer
1.Coś o sobie
3.Ulubione zespoły
4.Ubiór
5.Jak nazywamy swój styl?
1. Ino żyję sobie, przeszkadzam ludziom bez powodu, nie lubię Polaków, bo nie da się z nimi pogadać. Jednakże, są wyjątki.
2. Japońskie z rockiem, industrialem, czasem może poezja śpiewana i hindi, ale to już wyjątki.
3. Miyavi, An Cafe, kiedyś The Rasmus, Mindless Self Indulgence, Morningwood, Michał Bajor i po kilka kawałków tego i owego.
4. Łączę podstawy Neo Visualizmu z decorą i tym, co mi wpadnie do głowy.
5. BYCIE. A tak w sumie to nigdy się nie zastanawiałam.
Być może tysiące, czy miliony ludzi chodzi tak samo, ale w swoim mieście jestem wyjątkiem. I dlatego wszyscy lubią się na mnie wyżywać. Huh. Najwyżej, jakoś się żyje, co ja poradzę.
_________________ "...I thought the morning would heal me,
But everything's changed, everything's changed..."
1.Coś o sobie
3.Ulubione zespoły
4.Ubiór
5.Jak nazywamy swój styl
1. mam wy****ne, nie gardze żadnym melanżem, czasem koncertuje
2. metalcore, deathcore, hc, szeroko pojęty punk, reggae i pochodne, czasem rap, ogólnie prawie wszystko co nie jest kiczowate ;]
3. parkway drive, bmth, enter shikari, comeback kid itp bo wszystko co ma własne brzmienie wymiata
4. luźne spodnie, skate buty, koszulki z kapelami albo jakieś vansa itp, luźne bluzy, szorty do kosza latem, czasem fullcap..
5. wygodnie i luźno
1.Coś o sobie
3.Ulubione zespoły
4.Ubiór
5.Jak nazywamy swój styl?
1.SZERMAN Jestem
2.Punk i tylko PUNK!
3.DEZERTER , KSU , ANALOGS, SEX PISTOLS I CLASH ogólnie punk i oi!
4.Ramoneska,jeansy wytarte , bluza sex pistolsow albo innych ...
5.Jestem Pierdolnięty
_________________ Gość budujesz faszyzm przez nietolerancję
Hmmm... no moj typ to metal, rock i emo!!
Ta muzyka zawsze budzi wemnie refleksje
i chęć kogos zamordować
A styl emo;p chyba nie musze opisywac jak ci ludzie wyglądaja, bo jak napisze ze zajebiście to to wystarczy no moze nie każdy ale..
Ciekawa subkulturka ;]
_________________ SzAtAn w CiEmNoŚcI łOwI, JeSt tO NoCnE ZwIeRzĘ,
ChRoŃ SiĘ PrZeD NiM w ŚwIaTłO, TaM CiĘ NiE DoStRzEżE!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum