Lubię ten zespół za jego niekonwencjoanlne podjeście do tworzenia muzyki i za inteligencję Alexa Turnera (lidera i wokalisty).
AM to może neizbyt EMOWE klimaty, ale słuchacie ich?
Widzieliście ich klipy?
Bo są skromne i zwyczajnie genialne!!!
BRAINSTORM, TEDDY PICKER.... można wymieniać i wymieniać.
słucham ich od 2 lat i sa naprawde zajeb*sci!!!widziałem wszystkie ich klipy i kazdy nastepny jest lepszy od drugiego:P a w sumie to wszystkie sa równie zajeb*ste:P
Lubie ARCTIC MONKEYS mają naprawde fajne kawałki. ; D
[ Dodano: 2009-01-12, 18:20 ] tasteslikechicken, Bartek? : D
heroinezoey
Wysłany: 2009-04-03, 22:42
Uwielbiam ich. Znam wszytskie piosenki.
Jesli ktos chcial by sie doksztalcic to polecam:
-I bet that you look good on the dance floor
-Fluorescent Adolescent
-Teddy Picker
-A Certain Romance
-Baby, I'm yours
-505
-Space Invaders
-Brainstorm
-Leave Before the lihgts come on
;p
[ Dodano: 2009-04-03, 22:42 ]
aaa no i Fake Tales of san fransisco ; p
Takie piosenki dla każdego i na każdą okazję Takie lajtowe piosenki. Ale całkiem lubię, np. na dobranoc sobie czegoś tam posłucham. Perkusję mają dobrą, a Alex ma fajny głos
ja sie jakos boje tego zespolu, czytalem o nim duzo i slyszalem jak ludzie sie podniecali ale nawet jakos mnie nie ciagnie zeby obczaic, ale za to fajnie gitary trzymaja.
Ja wręcz uwielbiam Arktyczne Małpy. I uważam, że ich pierwsza płytka Whatever People Say I Am, That's What I'm Not jest lepsza niż ich druga Favourite Worst Nightmare (lecz oczywiście jak tu nie lubić Teddy Picerk - to świetny kawałek).
A moimi fav songs są Fake Tales Of San Francisco, Perhaps Vampires is a Bit Srong But... i Dancing Shoes.
Wszystkie kawałki z Favourite Worst Nightmare
niesamowicie poprawiają mi humor. <3
_________________ Uciekam potykając się o własny strach. Goni mnie krzyk i śmiech.
A gdy będę ocierać się o łzy innych i ucieknę tam, gdzie nie trzeba uciekać...
ukłonię się.
Tak patrzę, patrzę jak sobie dyskutujecie o jednym z moich ulubionych zespołów i nie widzę, żeby ktoś wspominał o mojej ulubionej piosence, a mianowicie Cigarette Smoke!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum