_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
Łona też ma parę fajnych nagrań: Kawa, Rozmowa z Cutem i jakieś tam inne też były.
_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
Chciałam właśnie zakładać nowy temat pod takim samym tytułem, jak osoba która go zakładała, ale stwierdziłam, że nie ma sensu zaśmiecać forum więc dodam tutaj swoje trzy grosze na temat Polskiego hip hopu rapu i polskiej komercji. Jednym słowem *** TREŚĆ NIEZGODNA Z REGULAMINEM *** mi z tym ścierwem ! Polski hip hop spada nie ubłagalnie na dno ! .
Góral - komercja, czysta komercja, sam przyznał się do tego, że robiąc rap zarabia na tym.
A teraz przykład polskiego rapu, który już niestety opanował naszą scenę:
ostr <33333 i Eldo<333 zawsze i wszędzie Łona może być
_________________ Ty i Ja to jedno
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Jeśli Ktoś jest z Krk i chce Kolczyki zapraszam i nie tylko z Krk Kontakt telefoniczny najlepiej lub na Pw:*
Teraz mam styczność z tą muzyką jedynie jak odwiedzę kumpla, który rapu słucha namiętnie. No i w sumie nie bola mnie od tego uszy, bo on słucha raczej tych mądrzejszych wykonawców...
Natomiast bolą mnie uszy, gdy kretyn z mojego bloku puszcza rap tak głośno, że słyszę każde słowo, mimo, że mieszkam dwa piętra nad nim. A przecież nie jest głuchy...
Teraz mam styczność z tą muzyką jedynie jak odwiedzę kumpla, który rapu słucha namiętnie. No i w sumie nie bola mnie od tego uszy, bo on słucha raczej tych mądrzejszych wykonawców...
To masz dobrze. Ja mam kumpla, do którego zaglądam bardzo często. Owszem, słucha punk'u rapu i reggae, ale ostatnio zaczął słuchać Disco-Polo. Masakra
Wracając do tematu.
karni4 napisał/a:
(nie interesuje mnie jp 100% itp ) nie mylcie z tym rapu czy hip hopu.
Niestety JP 100% coraz bardziej opanowuje dzisiejszą scenę tej muzyki.
Niestety JP 100% coraz bardziej opanowuje dzisiejszą scenę tej muzyki.
Powiem tak JP i 100% to dzisiejszy rap w Polsce. To niestety będzie się pogłębiać co raz bardziej ponieważ Polski hip-hop i rap spala się wraz z blantami. Niestety założyciel 100% wydaje płytę co jest najgorsze i nie wiadomo czy to się nie skończy dissami i czy nie będzie wielkiego bum na to.! To raz, a dwa 100% może szybko upaść.
I powiedzcie mi jedno, dlaczego jak ktoś wyda dobrą płytę to kolejna osoba musi to spie przyć. ? I dzięki czemuś takiemu Polska ma gównianą opinie.
Starrk napisał/a:
Sluchalem kiedyś rapu, ale potem zmądrzałem.
Zmądrzałeś? Przecież to kawałki o życiu... i nie tylko. Są normalni i beznadziejni wykonawcy. Norma.
_________________ Hip-Hop to taka współczesna poezja...
Hip-Hop to nie tylko muzyka...
To styl życia...To pasja!
_________________ Ty i Ja to jedno
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Jeśli Ktoś jest z Krk i chce Kolczyki zapraszam i nie tylko z Krk Kontakt telefoniczny najlepiej lub na Pw:*
Na rapie sie wychowalam. PFK, K44, Nagly Atak Spawacza, Pokohontaz, Patolog Sklad, Bez Cenzury, Firma, Ego, AbraDab - stare kawalki. OSTR, ale te pierwsze plyty sa lepsze. Z nowych lubie Pezeta, chociaz ostatnia plyta jest masakryczna. Liroya sluchalam kiedys namietnie, teraz mniej. No i oczywiscie Wdowa i Mei.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum