no ta zaporowa cena mnie odrzucila, ale Staruszek niespodzianke zrobil
_________________ Nature and Nature's laws
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"
Wysłany: 2010-02-10, 10:25
trampki to jedne z moich ulubionych butów:
są ładne, wygodne i pasują do wszystkiego .
szkoda, że można je nosić tylko gdy jest ciepło ; < .
mam 2 pary, ale już strasznie rozwalone
i mam zamiar kupić sobie niedługo nowe .
Oczywiście mam trampki, zapłaciłem za nie 8 zł na bazarku, lepsze niż konwersy.
_________________ Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
Wysłany: 2010-02-21, 21:06
ja lubię te klasyczne, ale lubię dodawać różne dodatki od siebie kokardki,ćwieki jakieś rysunki np. moje różowe trampki są w malutkie czaszki a czarne mają rządek ćwieków
_________________ I'll never let them, I'll never let them
I'll never let them hurt you now tonight
I'll never let them, I can't forget them
I'll never let them hurt you, I promise
Uwielbiam trampki .Sama mam dwie pary .Jedne fioletowe ze wzorkami i z bardzo rzucającymi się oczy sznurówkami .Drugie czarne ,jak się je wywinie to mają czerwoną kratkę .Teraz chce sobie kupić różowe
Ah uwielbiam za ich wygodę, mam z 7 par. Moimi faworytami są te z h&m zwykłe czarne do kostki z zamkiem u boku i sznurówkami- nie drogie i super wygodne.
Ogólnie mówiąc to dodam że trampki się szybko rozwalają.
Czegóż sie spodziewać po butach za 13 zł?
No chya, że ten Conversy za stówke też się rozlatują po dwóch miesiącach... ja tam nie wiem, wydanie takich pieniędzy na trampki to dla mnie zły objaw.
O.O ja swoje zwykłe trampeczki za kostkę kupiłam za 40 zł, zresztą jest to jedyny sklep w moim mieście, gdzie sprzedają zwykłe trampki bez jakichś głupich rysuneczków.
... ja tam nie wiem, trampki kupuję na straganach ;p Jak juz mówiłem, nie wyobrażam sobie wydania na ten typ obuwia więcej niz 20-25 złotych. Zwłaszcza, że nie sądzę, by te droższe były dużo wytrzymalsze.
_________________ Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum